F: Jag funderar på att börja träna igen, har varit så sen inför alla de tidigare sommrarna. Så har jag nog aldrig hunnit skaffa den optimala kroppen för beachen, Nu har jag tänkt att vara väldigt väl förberedd till 2012. Jag har inte allt för mycket fritid så jag skulle behöva någon maskin som jag har möjlighet att ha hemma förslagsvis ett löpband , motionscykel eller något dylikt.

S: Jag skulle säga att en motionscykel är det effektivaste alternativet då du väldigt snabbt får upp pulsen. Det förekommer även många olika billiga alternativ på motionscykelar att hitta.

F: Jo, jag måsta ha en crosstrainer som ska vara helt ny till gymmet mitt & har kollat på endel olika märken och tycker att Abilicas crosstrainers är absolut snyggast & man har hört väldigt bra om dom. Dock så kostar dom därefter också. Det jag undrar är alltså om Abilica är värd kostnaden?

S: De beror på vilket sätt Abilicas träningsprodukter skall brukas. Är de bara en crosstrainer du vill ha hemma för eget bruk är det mindre viktigt vilket märke det är fast utifall du ska välja nått för gymmet så kommer antaligen besökarna uppskatta otroligt mycket en crosstrainer av kvalité.

F: Jag ska till gymmet nu idag & även om jag bara är 13 (och tjej). Jag vill inte ha en stor kropp. Det jag vill få en platt mage! Den övre delen av min mage är relativt hårt, fast mina nedre magmuskler är rätt mjuka. Så min fråga är, ifall jag börjar träna på en spinningcykel kommer det hjälpa att göra mina undere magmuskler hårdare och plattare? Ifall ej, vilken sorts utrustning funkar bäst för att träna upp magmuskler?

S: Det enda sättet att se sina magmuskler är att gå ner i vikt. Spinningcyklel kommer hjälpa dig att tappa kropps fett så att du kan se dem.

F: Min vän talade förut för mig att hon har införskaffat sig en motionscykel som hon påstår funkar fantastiskbra för att gå ned i vikt. Stämmer verkligen detta eller existerar det nått bättre sätt att tappa i vikt än motionscykel?

S: Hej, jag tror det handlar väldigt mycket utifall vad man anser är roligt att göra och önskar lägga ned tid på. Så länge du kombinerar det med goda matvanor så kommer man att gå ned i vikt.

F: Jag skulle vilja ha möjligheten till att träna under tiden som jag sitter framför datorn. Vad kan vara en lösning?. kanske kan jag arbeta samtidigt som man sitter på en motionscykel?

S: Jobba vet jag inte riktigt ifall du kan göra på en motionscykel. Dock jag tror egentligen att en motionscykel är det bästa valet ifall du vill kunna använda datorn under tiden. Då skulle du kunna köra ett rätt intensivt 15 minuters spinningpass och sedan fortsätta jobba.

F: Finns det någon skillnad bland en gym spinningcykel och en vanlig spinningcykel för hemmabruk?
Blir träningen annorlunda?

S: Spinningcykel, som i den varianten så som används för spinning klasser & gym, är väldigt grundläggande. Pedalerna har remmar till dem som bär sportskor, alternativt en rem-fri sida som har metell fästen saker som speciella spinning skor passa in i (förmodligen att du får ännu mer effekt med med dessa skor).De flesta gym spinningcyklar har mer funktioner

multigym

crosstrainer


Sponsored Links

Author:

This author has published 4 articles so far. More info about the author is coming soon.