F: Jag måste göra ren min gymutrustning den består till största delar av läder och såklart är vi mån om att hålla den så ren som det bara går. Det kommer att användas av sammanlagt ca 50 personer. Min oro är uttorkning och förstör läder med hårda städare, men återigen, hålla den så steril som vi kan är också mycket viktigt. Tack!

S: Här på vårat ställe så har vi för vana att använda oss av en sprayflaska som innehåller över 90 % alkohol, det får rent så gott som allt, så det kan jag rekommendera.

F: På vilket sätt är det bättre att använda sig av ett multigym istället för att använda ett löpband, det är ju bara en enda träningsmaskin man vill ju kunna göra lite olika saker?

S: Fördelarna är många, med ett multigym så får du själv välja vilken muskel det är du vill jobba upp, du kan ju också använda ditt multigym när du vill. Alltså så fort du känner ett sug efter att åka och träna så drar du enkelt fram multigymmet och startar träningen din.

F: Jag har försökt att hitta ett snabbt löpband, och de jag har sökt igenom är väldigt dyra och dom verkar ha en maxfart runt 20km/h. Då ingår också massa program och prylar och det har ju jag ingen aning om hur man ska använda. Det enda jag är ute efter är en snabbt löpband, finns det inte någon firma som skapar sprint löpband? Jag hoppas på en som kan köra runt 25km/h. fast det kanske inte ens finns några sådana?

S: Ellipitcal löpband tror jag kan vara något för dig. Dina leder tar inte lika mycket skada av den. dom har också löpband som kan nå hastigheter på 27 km/h så det borde passa.

F: Nu önskar jag förbränna lite fett genom att gå till gymmet så jag är i behov av att få reda på vilken gymutrustning som hjälper än att bli av med fett. Önskar också att få reda på en gymutrustning som gör att man får en tightare ben.

S: Den bästa gymutrustningen står mellan löpband och cross-trainer. Men det är en bättre idé att ha en balanserad träningsprogram. Om du frågar din tränare så kommer du få det förklarat grundligare.

F: hej, jag har nyss köpt mig en motionscykel och vet inte riktigt utifall jag skall lämna tillbaka denna då jag vill börja träna ordentligt och då förslagsvis starta med att öka min kondition. Är detta bättre att enbart ta sig ut till löpspåret eller kan det funka bra med en motionscykel?

S: Har ni inte tagit er tid tidigare till att bege dig ut i löpspåret så kanske detta inte kommer att hända i framtiden heller så du gör desutom ett väldigt bra beslut tycker jag med inköpet av din motionscykel. Nu när du redan har lagt ned lite pengar på det så vill ni ju även använda sig av den.

F: Jag har lekt med tanken på att ordna mig en spinningcykel nu & jag är säker på att jag vill ha en, men jag är helt förvirrad om vad jag ska köpa för modell. Jag försöker att hålla mig till en spinningcykel under 4000 kr. Den Schwinn 140 Downright Bike från Bowflex bikes verkar vara en värdefull cykel med en okej prisbild men jag är lite osäker om detta är rätt. En annan spinningcykel är Nordic Track c2 som dessutom känns värt sitt pris, något bra råd ?

S: Hej, jag rekomenderar dig att besöka en välsorterad sportaffär som säljer spinningcyklar och där titta på de olika fördelarna för var och en av spinningcyklarna och även prova.

multigym

tr?ningsredskap


Sponsored Links

Author:

This author has published 4 articles so far. More info about the author is coming soon.